onsdag den 13. november 2013

Coleslaw

Efter at jeg lavede SPIDSKÅLS-COLESLAW med peberrod i dressingen, i sommers, er det simpelthen blev et must i de forskellige slaws, der skal laves her i huset. Det giver er dejligt lille pift til en eller lidt anonym dressing. Prøv det :O))

Coleslaw.
4 per.
200 g. Gulerod, groft revet
2 stk. Æbler, groft revet
250 g. Hvidkål, fint snittet
1 bdt. Purløg, fint snittet
4 dl. Græsk yoghurt 10 %
2 spsk. Akacie honning
1 spsk. Hvid balsamico eddike
2 cm. Peberrod, fint revet
Salt
Peber

Yoghurten smages til med honning, eddike, peberrod, salt og peber. Gulerod, æble og hvidkål vendes i og stilles køligt ca. 30 minutter inden coleslawen smages til og serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar