onsdag den 13. november 2013

Coleslaw

En lækker salat, der passer til det meste. Min udgave er mere fedtfattig og  mere cremet end den originale amerikanske udgave. Den indeholder nemlig masser af mayonnaise. Jeg har brugt Græsk yoghurt i min udgave, men har du kun cremefraiche, yoghurt naturel eller ligneden, kan disse osse sagtens bruges, måske du så bare skal tilsætte lidt ekstra sødme.

Coleslaw.
4 per.
200 g. Gulerod
2 stk. Æbler
250 g. Hvidkål
350 g. Græsk yoghurt 10 %
2 spsk. Akaciehonning
1 spsk. Citronsaft
½ spsk. Dijon sennep
Salt
Peber

Gulerødderne skrælles og rives groft. Æblerne rives groft og hvidkålen snittes ultra fint.

Yoghurten smages til med honning, eddike, sennep salt og peber. Gulerod, æble og hvidkål vendes i og stilles køligt ca. 30 minutter, inden slawen smages til og serveres.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
OPDATERET: Oktober 2017

Ingen kommentarer:

Send en kommentar