onsdag den 13. november 2013

Pitabrød med pulled pork & coleslaw.

Idag fejre vi at det er 3 år siden at vi blev gift. Hvor tiden dog flyver afsted.

Jeg er stadig influenza-syg, så vi har bare hygget herhjemme sammen med hundene og så har Manden lavet mad til os.
Han fandt en rest af den grillede PULLED PORK fra i sommers, i fryseren. Sammen med lidt lækker coleslaw og pitabrød, blev det såmænd et helt lækkert lille måltid.


Pitabrød med pulled pork og coleslaw.
2 per.
3 stk. Pitabrød
1/3 port. PULLED PORK
½ port. COLESLAW

Grisen kommes i et fad, sammen med lidt æblemost. Dækkes med folie og lunes i ovnen ved 150o i ca. 30 minutter.
Pitabrødene lunes også, flækkes og der kommes en god skefuld af den pulled pork i, toppes med coleslaw og velbekomme så er det mad :O))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar