Låvises pulled pork.
10 per.
3 port. Bbq sauce - se opskriften her
2 port. Tzatziki - se opskrift her
10 stk. Grove burgerboller - se opskriften her
2½ port. Tomatsalsa - se opskriften her
Dagen før servering lægges
kødet i marinaden.
På serveringsdagen kommes
det marinerede kød og marinaden i en stegeso.
Steges i ovnen ved 1000 C i ca. 10 timer.
Hvis marinaden ikke dækker
kødet, skal dette vendes et par gange undervejs.
Når stegen har været i
ovnen, gives den ca. 30 minutter på grillen, gerne med lidt rygesmuld, så den
får den dejlige røg smag. I mens koges resten af marinaden ind, til en tyk og
lækker sirupsagtig sauce.
Herefter
trækkes kødet fra hinanden med 2 gafler, og burgerbollerne flækkes og lunes på
grillen.
Burgerbollebunden smøres med den indkogte marinade, tomatsalsaen lægges her ovenpå og en god håndfuld kød tilsættes. Der afsluttes med et par skefulde tzatziki og toppen af bollen.
BEMÆRKNINGER: Er der noget tilbage af marinaden, kan den opbevares på køl og bruges som bbq sauce eller marinade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar