Hvad ville mere nærliggende end en kanelkage, når vi nærmer os den skønne juletid. Den er nem og hurtig at lave og så smager den jo også forrygende. Et ekstra plus er, at hele huset dufter dejlig julet nu.
Kanelkage.
12 stk.
5tsk. Kanel, stødt
2 tsk. Natron
Glasur:
2 spsk. Kakao
1 - 2 spsk. Vand
Den smeltede afkølede smør
og sukker røres sammen. Kærnemælken tilsættes, sammen med de øvrige
ingredienser. Dejen hældes i en smurt form (Ca. 25x35 cm.)
Bages ved 200o C. almindelig ovn i 30 minutter. Herefter afkøles den.
Glasuren røres sammen og smøres på, når kagen er afkølet.
Bages ved 200o C. almindelig ovn i 30 minutter. Herefter afkøles den.
Glasuren røres sammen og smøres på, når kagen er afkølet.
INSPIRATION: www.dk-kogebogen.dk Alletiders kogebog
Ingen kommentarer:
Send en kommentar