onsdag den 20. november 2013

Duften af jul.

Vi skulle have gang i ovnen alligevel idag, så kunne vi ligeså godt udnytte at den var tændt og bage en lille kage :O)))

Hvad  ville mere nærliggende end en kanelkage, når vi nærmer os den skønne juletid. Den er nem og hurtig at lave og så smager den jo også forrygende. Et ekstra plus er, at hele huset dufter dejlig julet nu.


Kanelkage.
12 stk.
125 g. Smør, smeltet
400 g. Sukker
400 g. Hvedemel
5tsk. Kanel, stødt  
2 tsk. Natron
5 dl. Kærnemælk

Glasur:
200 g. Flormelis
2 spsk. Kakao
1 - 2 spsk. Vand

Den smeltede afkølede smør og sukker røres sammen. Kærnemælken tilsættes, sammen med de øvrige ingredienser. Dejen hældes i en smurt form (Ca. 25x35 cm.)

Bages ved 200o C. almindelig ovn i 30 minutter. Herefter afkøles den.

Glasuren røres sammen og smøres på, når kagen er afkølet.


INSPIRATION: www.dk-kogebogen.dk Alletiders kogebog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar