Jeg fandt et glas champignoner i Billy-reolen. Der har vi har altid en del forskellige konservesvarer på lager.
Der er sikkert mange delte meninger om brug af glas/dåse champignonger, men når jeg endelig bruger dem, svitser jeg dem altid ved høj varme på en pande uden fedtstof. Jeg steger dem helt tørre, det vil sige at, når de begynder at "snakke" er de færdige, så får de lige et skud salt, peber og lidt citronsaft. Så er de faktisk ok-spiselige. :O)
Hønsesalat med sprøde æbler.
4 spsk. MAYONNAISE
3 Spsk. Yoghurt, naturel
2 tsk. Sennep
Citron, saft fra
Salt
Peber
Mayonnaisen og yoghurten
røres sammen. Hønsekødet skæres i mindre stykker. Æblerne skæres i små tern på
ca. ½ x ½ cm. Champignonerne svitses, afkøles og skæres i mindre stykker. Det
hele smages til med salt, peber, sennep og citronsaft. Salaten må meget gerne
trække et par timer inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar