Dagens opskrift er nok en af dem, de fleste husker fra deres barndom. Mange børn synes ihvertfald, at de er hyggelige at være med til at lave.
Denne opskrift, faldt jeg over i decemberudgaven af madbladet SPIS BEDRE. Et rigtig godt blad, men mange varierende opskrifter, som jeg får i postkassen hver måned :-D
Jeg synes, at kuglerne får en dejlig og meget mere julet smag, når der er tilsat brunkager. De kunne nu godt blive en ting, der skal laves hvert år i Casa Fangel.
Havregrynskugler
med julesmag.
50 stk.
2 spsk. Kakao
1 spsk.
Vanillesukker
PYNT:
Hasselnødder,
fint hakkede
Marcipanen
rives groft og smørret skæres i små tern. Alle ingredienserne kommes i en
foodprocessor med kniv og hakkes hurtigt sammen. Har man ikke en foodprocessor
kan man bare knuse brunkagerne, så fint som muligt og røre det sammen i hånden.
Herefter
rulles massen til små kugler, trilles i nøddedrysset og kommes i en
tætsluttende dåse og opbevares i køleskabet.
INFO OM
RETTEN:
INSPIRATION: Mad
bladet: Spis Bedre. Nr. 12, december 2013, side:47
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES MED:
-
TIPS &
TRICKS:
ANDET: I original-opskriften
blev kuglerne dyppes i smeltet chokolade, inde at de blev rullet i nødder og
mandler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar