onsdag den 18. december 2013

18. december - låge nummer 18 - Baileys kugler

Glædelig 18. december.....



Dagens opskrift er blevet et must-have af juleknas i julen, i Casa Fangel. Vi stødte på den julen 2012 første gang, hvor vi blev temmelig begejstret. Det er en meget lækker, men en utrolig simple form for konfekt, som alle kan lide.

Baileys kugler.

400 g. Marcipan, Ren rå
5 spsk. Baileys
400 g. Chokolade, mørk
200 g. Daim chokolade
Nesquik kakaopulver

Daim chokoladen hakkes groft.
Baileys æltes ind i marcipanen, lidt ad gangen. Herefter trilles den til små kugler, som bagefter stilles på køl i ca. 15 minutter.

Herefter dyppes de i smeltet chokolade. Halvdelen rulles i den hakkede Daim og resten rulles i kakaopulveret. Kuglerne lægges på bagepapir til chokoladen er størknet. Opbevares køligt.


TIPS. Der kan også vendes hakket Daim, i marcipanblandingen.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.odense-marcipan.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar