Dagens opskrift er blevet et must-have af juleknas i julen, i Casa Fangel. Vi stødte på den julen 2012 første gang, hvor vi blev temmelig begejstret. Det er en meget lækker, men en utrolig simple form for konfekt, som alle kan lide.
Baileys kugler.
5 spsk. Baileys
Nesquik kakaopulver
Daim
chokoladen hakkes groft.
Baileys æltes
ind i marcipanen, lidt ad gangen. Herefter trilles den til små kugler, som
bagefter stilles på køl i ca. 15 minutter.
Herefter
dyppes de i smeltet chokolade. Halvdelen rulles i den hakkede Daim og resten
rulles i kakaopulveret. Kuglerne lægges på bagepapir til chokoladen er
størknet. Opbevares køligt.
TIPS. Der kan
også vendes hakket Daim, i marcipanblandingen.
INFO OM
RETTEN:
INSPIRATION: www.odense-marcipan.dk
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES MED:
-
TIPS &
TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar