mandag den 30. december 2013

Krydret tomat marinade.


Krydret tomat marinade.

1 dl. Rasp olie
140 g. Tomatpure
1 spsk. Hvid Balsamico eddike
4 fed Hvidløg, revet
2 tsk. Karrypasta, rød
2 spsk. Akacie honning
2 spsk. Soya
2 tsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Paprika
Chili, flager

Alle ingredienserne piskes sammen til en ensartede masse. Den smages til med honning og krydderierne.
Kødet lægges i marinaden i en plastpose, gerne 24 timer - minimum 2 timer.

TIPS: Portionen passer til ca. 600 g. kød.
Er velegnet til oksekød



INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift

FRYSEEGNET:

SERVERES MED: .

TIPS & TRICKS: -

ANDET: Vi brugte marinaden til bøffer af oksetyksteg, skåret i stykker til RACLETTE nytår 2013

Ingen kommentarer:

Send en kommentar