Dyrlægens natmad – luksus smørrebrød.
1
per.
½
stk. Rugbrød1 stk. Salatblad
4 sk. Saltkød
1 sk. Leverpostej
1 sk. SKY
1 stk. Løg, lille i ringe
1 stk. Tomatbåd
Den
halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen.
Saltkødet lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet,
derefter to skiver på venstre side. Hele brødet skal være dækket.
Leverpostejen
tages ud af foliebakken deles på midten og skiverne skæres på langs. Den lægges
ned langs saltkødet, skyen lægges ovenpå, der pyntes med løgringe, karse og
tomat.
TIPS:
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Tidligere arbejdsplads. Delikatessen, SuperBest, Langeskov
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar