søndag den 5. januar 2014

Dyrlægens natmad – luksus smørrebrød.

Jeg både elsker at lave med også at spise smørebrød. Manden er ikke så meget til rugbrød, så det er ikke så, ofte at den står på højtbelagt smørebrød hos os. Men når vi så endelig får det, så nyder jeg det også i fulde drag :O)

Hvis dette stykke smørebrød var et luxusstykke til en butik,
 så ville jeg have kommet "lidt" mere pålæg på,
som der står i opskriftbeskrivelsen herunder :O)
 


Dyrlægens natmad – luksus smørrebrød.
1 per.
½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
4 sk. Saltkød
1 sk. Leverpostej
1 sk. SKY
1 stk. Løg, lille i ringe
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd

Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Saltkødet lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet, derefter to skiver på venstre side. Hele brødet skal være dækket.

Leverpostejen tages ud af foliebakken deles på midten og skiverne skæres på langs. Den lægges ned langs saltkødet, skyen lægges ovenpå, der pyntes med løgringe, karse og tomat.

TIPS:



INFO OM RETTEN:

INSPIRATION: Tidligere arbejdsplads.  Delikatessen, SuperBest, Langeskov

FRYSEEGNET: NEJ

SERVERES MED: -

TIPS & TRICKS: -

ANDET:  -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar