Så jeg legede med lidt tanker om hvad, der kunne være lækkert tilbehør til lasagnen. Det skulle dog indeholde fetaost, for jeg fandt en rest i fryseren.
Resultatet blev et farsbrød og det blev faktisk rigtig vellykket.
Normalt forventer man ikke, at man skal bruge tænderne meget, når man spiser farsbrød, men bare at få en lækker blød mundfuld fars.
Nødderne i dette farsbrød gjorde at et almindelig gennemsnitlig hverdagsmåltid, blev hevet op på gudeniveau :O)
Farsbrød med
nødder.
4 per.
2 stk. Æg
1 spsk. Hvedemel
½ -
Salt
Peber
Kødet røres sejt med salt.
Løg, spinat, feta, nødder, peber og æg tilsættes og farsen røres godt. Herefter
kommes melet i under omrøring og derefter væsken. Farsen skal have en passende
konsistens, ikke for fast og ikke for blød.
Farsen stilles på køl, i ca.
30 minutter, for at hvile. Bagefter smages den til.
Farsen kommes i et smurt
fad og formes til et farsbrød. Der tilsættes vand i fadet, som kan bruges til
sky til sauce.
Steges ved 200o
i ca. 35 - 40 minutter, eller til en kerne temperatur på 75o
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: RODFRUGTLASAGNE
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar