onsdag den 15. januar 2014

Pastasalat i hytteost med grillet peberfrugt.

Jeg er åbenbart inde i en hytteost-periode, for jeg spiser det næsten hverdag i øjeblikket :O) Denne udgave med grillet peberfrugt i, smager fantastisk, både som pålæg, eller som dressing. Og jeg kan kun anbefale Jer at prøve den.

Pastasalat i hytteost med grillet peberfrugt.
4 per.
150 g. Pasta, kogt, afkølet
200 g. Grønne bønner
150 g. Majskerner
20 stk. Oliven, sorte
8 stk. Cocktailtomater
2 spsk. Basilikum, frisk, hakket
Salt
Peber


Pastaen koges i godt saltet vand, gerne tilsat lidt bouillon. Bønnerne dampet let, afkøles og skæres i mindre stykker. Hver oliven deles i 2.
Inden at salaten blandes, skal man sørge for at ingredienserne er så tørre som muligt, dup dem evt. tørre i et viskestykke eller køkkenrulle, da dressingen ellers vil "løbe" af.
Grønsagerne blandes sammen med hytteost og basilikum. Og smages til med salt og peber. Lad gerne salaten stå og trække lidt inden den serveres.


TIPS:


INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift

FRYSEEGNET: NEJ

SERVERES MED: FORÅRSRULLER og GULERODSRÅKOST

TIPS & TRICKS: -

ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar