Jeg er åbenbart inde i en hytteost-periode, for jeg spiser det næsten hverdag i øjeblikket :O) Denne udgave med grillet peberfrugt i, smager fantastisk, både som pålæg, eller som dressing. Og jeg kan kun anbefale Jer at prøve den.
Pastasalat i hytteost med grillet peberfrugt.
4
per.
20
stk. Oliven, sorte
8
stk. Cocktailtomater
2
spsk. Basilikum, frisk, hakket
Salt
Peber
Pastaen koges i godt saltet vand, gerne tilsat lidt bouillon. Bønnerne dampet let, afkøles og skæres i mindre stykker. Hver oliven deles i 2.
Inden
at salaten blandes, skal man sørge for at ingredienserne er så tørre som
muligt, dup dem evt. tørre i et viskestykke eller køkkenrulle, da dressingen
ellers vil "løbe" af.
Grønsagerne
blandes sammen med hytteost og basilikum. Og smages til med salt og peber. Lad
gerne salaten stå og trække lidt inden den serveres.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar