Bryder man sig ikke om rødbeder, tror jeg sagtens, at denne kage ville fungere med revne æbler i, i stedet for.
6 - 8 per.
4 stk. Æg
2 spsk. Vanillesukker
1 tsk. Bagepulver
4 spsk. Kakao
Æg og sukker piskes sammen
til en luftig æggesnaps. Mel, vanillesukker, bagepulver og kakao
vejes af i en skål. Det vendes i æggesnapsen, sammen med rødbederne og chokoladen.
Smørret røres i tilsidst. Dejen kommes i en smurt form. Jeg brugte en springform.
Bages ved 175o
C i ca. 45 minutter.
Når kagen er afkøles, kan den
pyntes med lidt glasur og rød kokosmel.
INSPIRATION: www.familiejournal.dk
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Næste gang tror jeg at der skal valnødder i.
Og i stedet for rødbede, kan revne æbler anvendes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar