I december måned, da jeg forberedte til julekalenderen, lavede jeg jo SKY og da det skulle smages, kunne jeg jo ligeså godt lave lidt smørebrød, som jeg jo holder uendelig meget af :O)
|
Hvis dette stykke smørebrød var et luxusstykke til en butik, så ville jeg have kommet "lidt" mere pålæg på, som der står i opskriftbeskrivelsen herunder :O) |
Rullepølse – luksus smørrebrød.
1
per.
½
stk. Rugbrød1 stk. Salatblad
5 - 6 sk. Rullepølse
2 – 3 sk. SKY
1 stk. Løg, lille i ringe
Den
halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Rullepølsen lægges på brødet – start med to
skiver på højre side af brødet, der vendes skråt nedad, derefter to skiver på
venstre side og er det nødvendigt så en skive eller to forneden. Hele brødet
skal være dækket.
Skyen
lægges midt på rullepølsen og der pyntes med løgringene og karse.
TIPS:
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Tidligere arbejdsplads. Delikatessen, SuperBest, Langeskov
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Der kan både anvendes røget og
almindelig rullepølse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar