søndag den 5. januar 2014

Smørebrød med sylte.

Smørebrød med sylte. Det er der egentlig ingen ben i, men her er en beskrivelse af hvordan det laves, og hvad man typisk spiser det med.


Smørebrød med sylte.
1 stk.
1 stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
2 - 3 sk. SYLTE
10 g. Sennep
3 sk. SYLTEDE RØDBEDER

Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen.  Sylten lægges på brødet, skiverne må gerne overlappe hinanden. Hele brødet skal være dækket.
Senneppen sprøjtes i en bræmme på midten af sylten. Rødbederne duppes tør for lage og lægges pænt ovenpå senneppen.

TIPS:



INFO OM RETTEN:

INSPIRATION: Min egen opskrift

FRYSEEGNET: NEJ

SERVERES MED: -

TIPS & TRICKS: -

ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar