Det smager fantastisk og er virkelig nemt at lave. Men huske lige at holde øje med gryden ind i mellem, for pludselig går det STÆRKT.
Samtidig med at jeg lavede denne sirup, havde jeg osse gang i en slags. Jeg havde lige kigget på den og vendte så ryggen til 30 sekunder, for at hælde denne på glas. Og (indsæt selv en masse bandeord) om den ikke var brændt på....piiiiv. Nå men så det må afprøves igen en anden gang igen.
Jaja, synes osse at I skal vide, at jeg indimellem laver brølere i mit køkken :O)
Hindbærsirup.
Ca.
600 g.
600
g. Hindbær
1
½ dl. Vand
130
g. Sukker
Atamon
Hindbærrene
kommes i en gryde, sammen med sukker og vand. Det koges under omrøring i ca. 30
– 40 minutter, til det har en tyk konsistens. Smag siruppen til under vejs om
der er nok sukker i.
Siruppen
kommes på Atamonskyllede glas.
TIPS:
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET: ?
SERVERES MED: Skyr eller til pandekager
TIPS & TRICKS: -
ANDET:
_______________________________________________________________________________
Kcal
af hindbærsirup:
Hindbær 54 Kcal pr 100 g.
Sukker 406 Kcal pr 100 g.
”Gratis”:
Vand
610
g. Hindbær 317
135
g. Sukker 548
135
g. Vand 0
Kcal
I alt 865 Kcal
Mængde
total: 627 g.
(Kcal
total : Mængde total x 100 = pr 100 g.)
865
: 627 = 1.38 pr 1 g.
1.38
x 100 = 138 Kcal pr 100 g.
Udregninge
af portionstørrelse:
(Portionstørrelse
x Kcal-indholdet i 1 g. = Kcal-indhold i den enkelte portion)
En
portionstørrelse på 20 g., er Kcal indholdet:
20
x 1.38 = 28 Kcal
Ingen kommentarer:
Send en kommentar