søndag den 2. marts 2014

Pizza med ost, løg & oliven.

Vi får jævnligt pizza herhjemme og nogle gange synes jeg, at der skal ske lidt nyt. 
Lærke, min veninde, sender ofte inspirationsbilleder af sin mad i min indbakke. En af dagene var det en pizza i denne udgave, der lå der, så den måtte helt sikkert afprøves.
Løgene var lækre, for der var stadig bid i, fedme og salt fra oliven og den krydrede ost. Det gjorde at det passede rigtig godt sammen.

Pizza med ost, løg & oliven.
1 per.
½ portion PIZZADEJ
100 g. Pikantost
400 g. Løg, i tynde både
100 g. Oliven, sorte, i halve

Pizzadejen laves som beskrevet i opskriften. Dejen rulles ud og ligges på et stykke bagepapir. Pikantosten smøres på i et jævnt, men tyndt lag.
Løgbådene fordeles på bunden og der drysses med oliven.

Bages på en varm bagesten ved 225o C i ca. 15 minutter.



INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Lærke-mus, min skønne veninde fra det Københavnske
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar