Lærke, min veninde, sender ofte inspirationsbilleder af sin mad i min indbakke. En af dagene var det en pizza i denne udgave, der lå der, så den måtte helt sikkert afprøves.
Løgene var lækre, for der var stadig bid i, fedme og salt fra oliven og den krydrede ost. Det gjorde at det passede rigtig godt sammen.
Pizza
med ost, løg & oliven.
1
per.
½
portion PIZZADEJ
100
g. Pikantost
400
g. Løg, i tynde både
100
g. Oliven, sorte, i halve
Pizzadejen
laves som beskrevet i opskriften. Dejen rulles ud og ligges på et stykke
bagepapir. Pikantosten smøres på i et jævnt, men tyndt lag.
Løgbådene
fordeles på bunden og der drysses med oliven.
Bages
på en varm bagesten ved 225o C i ca. 15 minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Lærke-mus, min skønne veninde fra det
Københavnske
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar