Jeg må indrømme at pulled pork, synes jeg ikke var det helt store hit, jo bevares, det smagte da okay. Men jeg var ikke blown away, måske fordi jeg egentlig ikke er så meget for BBQ-sauce? Tjaaa, hvem ved.
Men denne langtidsstegte kylling var virkelig lækker. Det var nogle skønne krydderier og sammen med salaten, SAUCEN og ikke mindste det hjemmebagte FLADBRØD var det fantastisk.
Rubben er blandet og klar. |
Kyllingen er klar til at komme i ovnen. |
Kyllingen er færdigstegt og vendt i fonden. |
FLADBRØD toppen med spinat, gulerod, ananas, kyllingen & HVIDLØGSSAUCE. |
Velbekomme - her er den færdige wrap. |
Pulled
chicken med indiske krydderier.
4
per.
1350
g. Kylling
1
stk. Løg
1
stk. Gulerod
2
dl. Vand
RUB:
1½
tsk. Karry
3
tsk. Hvidløg, tørret
1½
tsk. Ingefær, stødt
1½
tsk. Spidskommen, stødt
1
tsk. Koriander, stødt
1
tsk. Kanel, stødt
1½
tsk. Sennepspulver, stødt
1
tsk. Kardemomme, stødt
3
tsk. Farin
1½
tsk. Salt, fint
Peber,
stødt
Chili
DAGEN
FØR SERVERING:
Krydderierne
blandes og skindet fjernes på kyllingen. Den kommes i en pose og rubben
tilsættes. Der slås knude på posen, og rubben gnides ind i kødet. Herefter skal
den ligge på køl, til marinering natten over.
PÅ
DAGEN FOR SERVERING:
Kyllingen
kommes i en stegeso, sammen med grønsager og vand.
Steges
ved 125o C i ca. 4½ - 5 time. Når halvdelen af tiden er gået, vendes kyllingen
og der tjekkes at der stadig er en smule vand i bunden.
Når
kyllingen er færdig, tages alt kødet fra skroget og trækkes fra hinanden. Det
vendes i væsken, der var i bunden under stegningen.
TIL SERVERING:
Vi spise det med lune FLADBRØD til. De blev toppet med spinatblade, gulerodsstrimler, ananas i tern, kyllingen og HVIDLØGSSAUCE, herefter blev de rullet sammen og serveret.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: FLADBRØD &
HVIDLØGSSAUCE
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Det lyder meget lækkert
SvarSletHejsa
SletJeg var også helt forbavset over hvor fantastisk det var. Det skal helt sikkert laves igen
Knus Låvise
Mums... det skal prøves :-D
SvarSletHej Pia :-D
SletSå håber jeg du bliver lige så vild med det som jeg var ;-)
Knus Låvise