onsdag den 5. marts 2014

Kold sauce med hvidløg.

Uhhhhmmmm, vi er stor fan af hvidløg i alle afskygninger i Casa del Fangel. Jeg laver ofte dressing og kolde sauce med det i til vores salater.

Hvidløgsdressingen her serveret sammen med FLADBRØD & PULLED CHICKEN.

Kold sauce med hvidløg.
4 per.
1 dl. Skyr
3 spsk. MAYONNAISE
3 fed Hvidløg, knust
2 spsk. Persille, hakket
½ dl. Vand
Citron, saft fra
Salt
Peber

Skyr og mayonnaise røres sammen, hvidløg og persille tilsættes. Er dressingen for tyk, kan der tilsættes vand, til man synes den har en passende konsistens. Herefter smages den til med salt, peber og citronsaft.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: PUKLLED CHICKEN & FLADBRØD
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Vandet kan skiftes ud med mælk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar