Det er SÅ hyggeligt, at følge noget der gror, som man selv har sået.
Karsecreme.
4
per.
100
g. Flødeost, naturel
4
spsk. Græsk yoghurt, 10%
1
bk. Karse, stor
Citron,
saft fra
Salt
Peber
Evt.
Vand
Osten
røres sammen med yoghurten. Er den for tyk i konsistensen, kan der evt.
tilsættes lidt vand. Karsen klippes af og røres i dressingen. Den smages til
med salt, peber og lidt citronsaft.
Den ene dag blev cremen brugt som dressing |
Dagen efter rørte jeg resten op med rejer, og brugte det som fyld i min sandwich. |
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: som dressing til salater, som sandwich spread eller som fyld til hjemmelavede pålægssalater.
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar