søndag den 27. april 2014

Limemarineret kylling på grill.

Vi har jo det mest fantastiske vejr idag, og som her i Casa del Fangel, er der sikkert mange andre, der vælger at lave deres mad på grillen iaften.

Men er du nu så uheldig, at ikke endnu have fundet menuen, har jeg et fantastisk forelag her. Hvis du skynder dig og røre marinaden sammen og komme kyllingen i, kan det godt nåes at blive lækker marineret inden aften. 

Vi fik den med en lækker salat til, men du kan jo bare lave dit yndlings-grill-tilbehør.

SÆT IGANG..............:-)


HUSK at hvis du bruger træ-spyd, skal de ligge i vand i ca. 30 minutter,
så går der ikke ild i dem under grillning.


Den færdigrørte marinade.

Kyllingespydene serveret med en lækker salat.
Limemarineret kylling på grill.
2 per.
MARINADE:
1 stk. Lime, saft og skal fra
2 tsk. Dijonsennep
1 fed Hvidløg, knust
1 tsk Akacie honning
½ dl. Olie
Salt
Peber

350 g. Kylling, inderfilet
Spyd

Alle ingredienserne til marinaden blandes sammen og kommes, sammen med kyllingen i en plastpose. Posen lukkes og marinaden fordels rundt på kyllingen. Herefter lægges den på køl, minimum et par timer, men meget gerne 24 timer.

PÅ SERVERINGS DAGEN:
Kyllingfileterne sættes på spyd, beregn 1 til 2 stykker pr spyd.

Grilles i 3 – 4 minutter på hver side.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA, efter tilberedning
SERVERES MED: Salat, bagte kartofler, kartoffelsalat eller brød
TIPS & TRICKS: Hvis der anvendes spyd af træ, skal de ligge i blød i ca. 30 minutter inden de skal bruges. Så går der ikke ild i dem.
ANDET: -

5 kommentarer:

 1. Det ser godt ud og jeg er helt sikker på at det smager lige så godt :-) Den der lime marinade skal prøves - kan allerede næsten smage at den er super god - bage ved at kigge på hvad der i ........... mums siger jeg bare

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var meget bedre en jeg havde regnet med. Det var en af de der opskrifter der "bare" kmmer til en når man står i køkkenet. Kender du det????

   Slet
 2. Jeg prøvede forgæves at få min kæreste til at tænde op i grillen i dag, men må vist selv i gang en af dagene. Jeg vil nemlig også marineret kylling på pind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi. Jeg er glad for vores gasgrill, jeg kan nemlig ikk finde ud af at tænde op i en briket.grill *rødme*, men kylling på pind er ALTID godt :-D

   Slet
 3. Så Låvise - så fik jeg din dejlige opskrift her til aften på limemarineret kylling - mums :-) Har linket til din side fra min blog..........Knus

  SvarSlet