I glasset til venstre er der sød chili sauce. I midten de SYLTEDE CHILIER. Og det liggende glas er CHILI SAUCE. |
Sød chili sauce.
1 gl.
3 stk. Chili, røde - eller
flere alt efter smag
4
– 5 fed Hvidløg
120
g. Sukker
2
dl. Vand
3
spsk. Hvid balsamico eddike
1
tsk. Salt
1
spsk. Maizena
2
spsk. Vand, koldt (til jævning)
Chilie
og hvidløg hakkes fint og kommes i en gryde sammen med sukker, vand, eddike og
salt. Det koges op og småsimre ved svag varme i 5 – 10 minutter. Maizena og de
2 spsk. vand røres sammen og tilsættes saucen under omrøring. Koges igennem
under omrøring i 2 – 3 minutter for at fjerne melsmages. Herefter smages saucen
til og kommes på sterile glas.
TIPS:
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egne opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: BØNNEGRYDE, NUDELSALAT, FORÅRSRULLER, SENNEPSDRESSING, & LIMEMARINADE
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar