Men er du nu så uheldig, at ikke endnu have fundet menuen, har jeg et fantastisk forelag her. Hvis du skynder dig og røre marinaden sammen og komme kyllingen i, kan det godt nåes at blive lækker marineret inden aften.
Vi fik den med en lækker salat til, men du kan jo bare lave dit yndlings-grill-tilbehør.
SÆT IGANG..............:-)
HUSK at hvis du bruger træ-spyd, skal de ligge i vand i ca. 30 minutter, så går der ikke ild i dem under grillning. |
Den færdigrørte marinade. |
Kyllingespydene serveret med en lækker salat. |
Limemarineret
kylling på grill.
2
per.
MARINADE:
1
stk. Lime, saft og skal fra
2
tsk. Dijonsennep
2
spsk. SØD CHILI SAUCE
1
fed Hvidløg, knust
1
tsk Akacie honning
½
dl. Olie
Salt
Peber
350
g. Kylling, inderfilet
Spyd
Alle
ingredienserne til marinaden blandes sammen og kommes, sammen med kyllingen i
en plastpose. Posen lukkes og marinaden fordels rundt på kyllingen. Herefter
lægges den på køl, minimum et par timer, men meget gerne 24 timer.
PÅ
SERVERINGS DAGEN:
Kyllingfileterne sættes på spyd, beregn 1 til 2 stykker pr spyd.
Grilles
i 3 – 4 minutter på hver side.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA, efter tilberedning
SERVERES MED: Salat, bagte kartofler, kartoffelsalat
eller brød
TIPS & TRICKS: Hvis der anvendes spyd af træ, skal
de ligge i blød i ca. 30 minutter inden de skal bruges. Så går der ikke ild i
dem.
ANDET: -
Det ser godt ud og jeg er helt sikker på at det smager lige så godt :-) Den der lime marinade skal prøves - kan allerede næsten smage at den er super god - bage ved at kigge på hvad der i ........... mums siger jeg bare
SvarSletDen var meget bedre en jeg havde regnet med. Det var en af de der opskrifter der "bare" kmmer til en når man står i køkkenet. Kender du det????
SletJeg prøvede forgæves at få min kæreste til at tænde op i grillen i dag, men må vist selv i gang en af dagene. Jeg vil nemlig også marineret kylling på pind.
SvarSletHihi. Jeg er glad for vores gasgrill, jeg kan nemlig ikk finde ud af at tænde op i en briket.grill *rødme*, men kylling på pind er ALTID godt :-D
SletSå Låvise - så fik jeg din dejlige opskrift her til aften på limemarineret kylling - mums :-) Har linket til din side fra min blog..........Knus
SvarSlet