Jeg havde virkelig en off dag igår. Og plejer faktisk at være den primære grund ti,l at I intet hører fra mig overhovedet. Når jeg har det rigtig skidt eller er møg ked, murer jeg mig inde.
En dag som igår, lå jeg det meste af dagen bare på sofaen. Humøret var i bund og kroppen bar og bærer stadig idag præg af at have tiltusket sig noget sygdom - igen igen. ØV.
Selvom jeg stadig har det skidt, er humøret lidt bedre idag, måske fordi jeg har fødselsdag :-) Og i skrivende stund (kl. 22.09) er Manden på vej hjem fra job, og vi skal lige nå at hygge lidt inden vi skal til sovstrup.
Men en lækker lille sag, skal I sandelig ikke snydes for. Bilka, Føtex og Netto har her i maj måned friske hindbær til kun 10 kroner. Og det er jo bare noget, der skal benyttes, ikk?
Spinatsalat
med hindbær.
2
per.
50
g. Spinat, frisk
14
stk. Basilikum, blade, groft revne
75
g. Hindbær, friske
40
g. Abrikos, tørrede, i tynde strimler
30
g. Mandler
Dressing:
2
tsk. Olivenolie
1
½ tsk. Hvid balsamico eddike
2
tsk. Akacie honning
Salt
Peber
Mandlerne
ristes på en tør varm pande til de er gyldne og afkøles herefter. Alle
ingredienserne til dressingen piskes sammen og den smages til.
Spinat- og basilikumbladene blandes sammen og
fordeles på bunden af et fad, der drysses med abrikos, hindbær og mandler og
lige inden servering dryppes dressingen over.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.soendag.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: KYLLINGENUGGETS
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
For den da ..... det ser da for godt ud :-) Igen tillykke med dagen og tak fordi du deler dine tanker og dine dejlige opskrifter med os :-D
SvarSlet<3 og tusind tak søde dig
SletKære dig <3 du skal ikke undskylde - fordi du har det skidt,er træt eller andet!
SvarSletDu er en ener & vi er mange, som følger din rejse igennem livets "til tider uoverskuelige" opgaver - <3 you
Åhh hvor er du sød Tina.
SletMassere af <3 tilbage til dig
Stort (og forsinket) tillykke :) Hold op, den salat ser bare drøn lækker ud! vh Pia
SvarSletTusind tak Pia :-)
SletOg ja den salat er noget at det mest lækre jeg længe har smagt