Så da vi skulle have noget nemt at spise, efter at havde malet, i PINSEN, lavede jeg disse grønsager dagen, før de skulle serveres. Så var det bare lige at samle, salaten inde vi skulle spise
Salat
med bagte grønsager.
6
per.
2
– 3 håndfulde blandende små salater
200
g. Feta, i tern
200 g. Bacon, i tern
500 g. Champignon, i ¼
300
g. Cherry tomater, i halve
1
– 2 stk. Løg, i ¼
1
stk. Peberfrugt, gul, i grove stykker
1
stk. Peberfrugt, grøn, i grove stykker
2
tsk. Oregano, tørret
2
tsk. Timian, tørret
2
tsk. Basilikum, tørret
½
dl. Olie
½
dl. Mørk balsamico eddike
Salt
Peber
DAGEN
FØR SERVERING:
Grønsagerne
renses og skæres i passende stykker. De vendes sammen med krydderier, salt,
peber, olie og eddike.
Bages
ved 200o i ca. 20 – 25 minutter. De skal stadig være bid i dem.
Herefter afkøles de.
PÅ
SERVERINGSDAGEN:
Baconen
steges sprød og afdryppes på fedtsugende papir. Grønsagerne vendes sammen med
salatbladene, brug gerne den overskydende saft fra dem, til dressing. Den kan
evt. spædes op med lidt ekstra olie og eddike.
Feta
og bacon drysses over og der kværnes lidt salt og peber også.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: VANDMELON SALAT
TIPS & TRICKS:
ANDET:
Ser godt nok helt vildt godt ud !!!!! Mums - elsker feta og bacon.... :-)
SvarSlet