Så får vi en god tøse-snak, vendt verdens situationen og en lækker kop te. Det er hygge på højeste plan. Noget jeg faktisk ikke er så god til - fordi den angst fylder så meget. Men hun har heldigvis god forståelse for, hvad det er jeg tumler med. Så det er et fantastisk venskab, vi har fået bygget op. Og jeg er efterhånden blevet så "dygtig", at jeg kan tage på besøg hos hende alene.
Sidst jeg var hos hende, havde jeg lavet dobbelt portion af denne opskrift. Lavet halvdelen som muffins (bagte dem i ca. 20 minutter) og medbragte dem. Resten spiste Manden, behøver jeg at fortælle at han er kage-glad :-)
Svampet
banankage.
6
per.
3
stk. Æg
170
g. Sukker
2
tsk. Vanillesukker
125
g. Hvedemel
2
tsk. Bagepulver
100
g. Smør, smeltet, afkølet
3
stk. Bananer, moset
PYNT:
100
g. Mørk chokolade, smeltet og tempereret
Æg,
sukker og vanillesukker piskes hvidt og luftigt. I en anden skål blandes mel og
bagepulver sammen. Dette vendes forsigtigt i dejen, sammen med smørret og
bananerne. Dejen hældes i en smurt franskbrødsform (2 liter).
Bages
ved 175o i ca. 60 minutter nederst i ovnen.
Når
den er færdigbagt vendes den ud på en rist til afkøling, hvorefter den pyntes
med chokoladen.
TIPS: Dejen kan osse kommes i muffinsforme, der fyldes ca. 2/3 og bages ca. 20 minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.arla.dk
FRYSEEGNET: JA – uden chokoladen
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: TEMPERERING AF CHOKOLADE
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar