Armen altså et show vi havde her igår........Efter at have set en af de videoer som vores opdrætter havde sendt, mente Manden og jeg at det havde vi heeeelt styr på hvordan man gjorde..........Det havde vi så ikke lige..................Jeg var smurt ind i lim..............Watson var smurt ind i lim og ørerne ville overhovedet ikke som vi ville......... :-O
Nå, men både Watson og jeg blev vasket og vi måtte så lige se de to andre film osse. Og hvorfor var det lige at vi ikke havde gjort det fra starten, for den første film vi så var overhovedet ikke særlig pædagogisk og det var åbenbart på den udpenslede og pædagogiske måde vi kunne fatte hvad det var vi skulle gøre........;-)
Så idag 30 minutter før Manden var hjemme fra job, smed jeg Watson på køkkenbordet og stopfodrede ham med yndlingsgodbidderne og så limede jeg......og holdt så det kunne tørrre........og så var det ellers at få hans opmærksomhed væk fra ørerne.
Opdrætter havde godtnok sagt at vi skulle gøre det når han var træt - meeeen en træt Watson er nærmest en umulighed. Du har jo hørt før at han sover max 15 minutter, så er han klar igen. Og begynder vi at pusle rundt, så er han osse vågen...... åhh suk ;-)
Nå, men sådan ser en fornærmet lille dreng ud:
Hva f*den bilder du dig ind Mor - først kommer du ting i mine øre og så tager du billeder bagefter........HMF |
Bagte rødbeder med hakkebøf & spejlæg.
2
per.
600
g. Rødbeder
2
spsk. Mørk balsamico eddike
2
spsk. Akacie honning
300
g. Oksekød, hakket
2
stk. Æg
Salt
Peber
Purløg til drys
Olie,
til stegning
Rødbederne
skrælles og skæres i stave. De vendes sammen med eddike, honning, salt og peber
og kommes i et fad.
Bages
ved 200o i ca. 45 – 60 minutter – afhængig af størrelsen på stavene.
Men prik i dem undervejs.
Kødet
deles i 2 og hver enkelt portion æltes let. De formes til runde bøffer og må
gerne "slås" hårdt fra hånd til hånd, et par gange, så hænger kødet
bedre sammen. Herefter trykkes de flade, så de har en ensartede tykkelse hele
vejen rundt. Drysses med salt og peber.
Lidt
olie varmes op på en pande og når den er varmt lægges bøfferne på. De steges 6 –
8 minutter på begge sider – alt efter størrelsen.
En
bøf på 1,5 cm i tykkelsen steges ca. 12 minutter for en rosa bøf og gennemstegt
steges den ca. 15 minutter.
5
minutter før bøfferne er færdige, slår du æggene ud på panden og steger dem med
i den sidste tid. Jeg valgte at vende mit æg og give det et minuts tid på den
anden side også.
Anrettes
med rødbederne i bunden, toppes med hakkebøffen og spejlægget. Og gives evt. et
drys purløg
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Er man til løg, smager bløde løg fortrinligt til retten
Ingen kommentarer:
Send en kommentar