lørdag den 27. september 2014

Basilikumfyldt kylling

Det har været det skønnste sensommer vejr her i Odense idag. Det er slet ikke til at forstå at vi i næste uge rammer oktober måned.

Vi har udnyttet det gode vejr og blandt andet fået ordnet en masse dejlige ting i haven, luftet hundene på Dyrskuepladsen og senere en tur rundt i byen hvor vi bor, handlet og besøgt Svigerfamilien - en rigtig dejlig dag 


Fyldt basilikum kylling serveret med 
GRILLEDE BACON-FORÅRSLØG & en blandet salat.

Basilikumfyldt kylling.
2 per.
2 stk. Kyllingefilet
120 g. Flødeost, naturel
Basilikum blade
Salt
Peber
2 pk. Bacon, i skiver


Start med at røre flødeosten sammen med en masse grofthakket basilikum, salt og peber.

Bagefter trimmes kyllingefileterne for evt. fedt og sener, de skæres næsten igennem på langs, fra siden således at du får en stor flade af kyllingefilet.

Tag 2 store stykker husholdningsfilm og læg 1 pakke bacon ud på hvert stykke. Hvert baconstykke skal overlappe hinanden på langs. Placer derefter kyllingefileterne på baconen og fordel flødeostfyldet godt ud på begge 2.

Dette billeder er lånt fra LÆRKES KYLLERULLE-RULLER,
men det er samme fremgangsmåde der bruges 

Rul kyllingen forsigtigt sammen og wrap baconen stramt omkring den ved hjælp af husholdningsfilmen. Put rullerne i køleskabet en halv times tid, så de kan sætte sig.
Sådan skulle de gerne se ud når de er færdigrullet

Steges ved 200o C i ca. 30 - 35 minutter. Baconen skal være er gylden og sprød.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA, men tror det bliver tørt og kedeligt
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar