Jeg tilsatte en grøn peber i fyldet, for at være sikker på at der var nok. Da Mobber lige fik lyst til kigge forbi til lidt hygge. Og så brugte jeg min hjemmelavede rucola pesto.
Mums, de var rigtig lækre de ruller, bestemt ikke sidste gang vi har lavet dem. Jeg har allerede hovedet fuld af tanker, til andre slags fyld.
Lærkes KylleRylle-ruller.
2 per.
2 stk. Kyllinge bryster,
store2 pk. Bacon, i skiver
1 stk. Rødløg, stort
2-3 spsk. Basilikum pesto
2-3 spsk. Parmesan, revet
Salt
Peber.
Rens løg og champignoner.
Snit løget fint og finhak champignonerne, - de skal være meget finthakkede, for
at få et fint og letfordeleligt fyld. Svits løg og champignon sammen på en
pande ved høj varme indtil massen er tyktflydende uden væske og smag til med
peber. Kom fyldet i en skål af passende størrelse, og lad det køle af. Rør pesto og ost i fyldet og smag til med salt
og peber.
Tag kyllingefileterne og trim dem for evt. fedt og sener, skær dem næsten igennem på langs fra siden således at du får en stor flade af kylling.
Tag kyllingefileterne og trim dem for evt. fedt og sener, skær dem næsten igennem på langs fra siden således at du får en stor flade af kylling.
Jeg opdagede at jeg ingen film havde, da de skulle rulles. Men det kan godt lade sig gøre ude, de bliver dog knap så faste. |
Vi fik sommerlig kartoffelsalat med sennep - se opskriften her
Ingen kommentarer:
Send en kommentar