Vi har udnyttet det gode vejr og blandt andet fået ordnet en masse dejlige ting i haven, luftet hundene på Dyrskuepladsen og senere en tur rundt i byen hvor vi bor, handlet og besøgt Svigerfamilien - en rigtig dejlig dag
Fyldt basilikum kylling serveret med GRILLEDE BACON-FORÅRSLØG & en blandet salat. |
Basilikumfyldt kylling.
2
per.
2
stk. Kyllingefilet
120
g. Flødeost, naturel
Basilikum
blade
Salt
Peber
2
pk. Bacon, i skiver
Start
med at røre flødeosten sammen med en masse grofthakket basilikum, salt og
peber.
Bagefter
trimmes kyllingefileterne for evt. fedt og sener, de skæres næsten igennem på
langs, fra siden således at du får en stor flade af kyllingefilet.
Tag 2 store stykker husholdningsfilm og læg 1 pakke bacon ud på hvert stykke. Hvert baconstykke skal overlappe hinanden på langs. Placer derefter kyllingefileterne på baconen og fordel flødeostfyldet godt ud på begge 2.
Tag 2 store stykker husholdningsfilm og læg 1 pakke bacon ud på hvert stykke. Hvert baconstykke skal overlappe hinanden på langs. Placer derefter kyllingefileterne på baconen og fordel flødeostfyldet godt ud på begge 2.
Dette billeder er lånt fra LÆRKES KYLLERULLE-RULLER, men det er samme fremgangsmåde der bruges |
Rul kyllingen forsigtigt sammen og wrap baconen stramt omkring den ved hjælp af husholdningsfilmen. Put rullerne i køleskabet en halv times tid, så de kan sætte sig.
Sådan skulle de gerne se ud når de er færdigrullet |
Steges
ved 200o C i ca. 30 - 35 minutter. Baconen skal være er gylden
og sprød.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
JA, men tror det bliver tørt og kedeligt
SERVERES
MED: GRILLET BACON-FORSÅRSLØG
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar