søndag den 12. oktober 2014

Løgtærte med pølser

Vi elsker løg, specielt karameliserede løg, så denne tærte var den vi lavede flest af, i vores lørdags-projekt FORMINDSK-MADSPILD

Løgtærte med pølser.
4 per.
1 port. Tærtedej
500 g. Løg
200 g. Pølser
3 stk. Æg
2 dl. Fløde              
Salt
Peber
Olie, til stegning

Tærtedejen lægges i en smurt tærteform (ca. 25 cm. i diameter)

Olien varmes op på en pande, løgene hakkes og steges let gyldne heri. Pølserne skæres i stykker på ca. 1 cm. De tilsættes løgblandingen og svitses med et øjeblik, hvorefter begge dele kommes på tærtebunden.


Æg og fløde piskes sammen, krydres med salt og peber og hældes over fyldet. Æggemassen skal lige netop dække fyldet, så alt efter hvor stor din form er, kan det være at du bliver nød til at piske lidt mere æggemasse sammen.

Bages ved 200o i ca. 35 – 40 minutter.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Salat
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Fløden kan skiftes ud med mælk eller hytteost

2 kommentarer: