Vi elsker løg, specielt karameliserede løg, så denne tærte var den vi lavede flest af, i vores lørdags-projekt FORMINDSK-MADSPILD.
4 per.
1 port. Tærtedej
3 stk. Æg
Salt
Peber
Olie, til stegning
Tærtedejen lægges i en smurt tærteform (ca.
25 cm. i diameter)
Olien varmes op på en pande, løgene hakkes
og steges let gyldne heri. Pølserne skæres i stykker på ca. 1 cm. De tilsættes
løgblandingen og svitses med et øjeblik, hvorefter begge dele kommes på
tærtebunden.
Æg og fløde piskes sammen, krydres med salt
og peber og hældes over fyldet. Æggemassen skal lige netop dække fyldet, så alt
efter hvor stor din form er, kan det være at du bliver nød til at piske lidt
mere æggemasse sammen.
Bages ved 200o i ca. 35 – 40
minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Salat
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Fløden kan skiftes ud med mælk eller
hytteost
Det lyder rigtig lækkert!
SvarSletTak Anita
SletDen plejer at være god :-D
Knus