Bag dagens låge finder du den lækreste småkage. Ikke speciel jule-agtig, MEN pas på de kan være vanedannende ;-) Andet er der vist ikke at sige...........enjoy
After Eight
cookies.
Ca. 18 stk.
125
g. Hvedemel
¼
tsk. Bagepulver
¼
tsk. Salt
¼
tsk. Kardemomme, stødt
½
tsk. Vanillesukker
60
g. Sukker
60
g. Farin
1
stk. Æg (L)
75
g. Smør, smeltet
30
g. Hasselnødder, groft hakket
70
g. After Eight
Alle
de tørre ingredienser blandes sammen i en skål. Æg og smør tilsættes og røres
godt ind i dejen. Tilslut knækkes After eight chokoladerne og vendes i dejen,
sammen med nødderne.
Den
sættes i små toppe på en papirbeklædt bageplade med to teskeer. Beregn god
plads mellem kagerne, da de flyder ud under bagningen. Ca. 9 stk. pr.
bageplade.
Bages
ved 175o i ca. 12 – 14 minutter.
De
afkøles på en rist og opbevares i en kagedåse.
TIPS:
Fortvivl ej hvis du synes de er bløde når du tager dem ud af ovnen, når de er
kolde bliver de sprøde.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
After Eights Facebook side
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar