Det var egentlig bare en rod-sammen-ret af hvad jeg nu lige havde indenfor rækkevidde, men Manden har allerede bestilt den igen - det må jeg jo tage som et godt tegn ;-)
Jeg har brugt kyllingefilet, som er skåret i små tern, men hakket kylling ville osse passe fint til.
Vi spiste rester af den MARINEREDE BROCCOLISALAT fra dagen før. |
Pastafad med tomat, spinat og hytteost.
5
– 6 per.
600
g. Spinat, helbladet, frosset
700
g. Cherrytomater
3
fed Hvidløg
400
g. Kyllingefilet
300
g. Pasta, grov
200
g. Hytteost, 4 %
1 ds. Hk. Tomater
3
dl. Vand
2
spsk. Oregano, tørret
2
spsk. Timian, tørret
1
– 1½ spsk. Salt, fint
Peber
Chili
1
spsk. Olie, til stegning
GRATINERING:
200
g. Hytteost, 4 %
50
g. Parmesan ost
Spinaten
tøes op – det behøver ikke at drænes, brug gerne vandet. Tomaterne skylles og
halveres. Hvidløget pilles og knuses. Kyllingen skæres i små tern på ca. 1 x 1
cm.
Olien
varmes op i en gryde og kyllingen brunes heri. Herefter tilsættes hvidløg og
tomaterne, som svitses med til de begynder smide saften. Herefter tilsættes
spinat, hakkede tomater, hytteost, 2 dl. vand og krydderier – start med 1 spsk.
salt.
Dette røres rundt og bringes i kog. Pastaen røres i, låg lægges på og
stilles til siden i ca. 30 minutter. Rør gerne i det halvvejs.
Når
tiden er gået, skulle pastaen gerne være lidt mere end ”al dente”. Smag saucen til og er det nødvendigt, så tilsæt det sidste vand. Herefter kommes det
hele i et smurt fad ca. 23 x 33 cm. Det toppes med hytteost og fint revet
parmesan ost.
Gratineres
ved 200o i ca. 20 - 25 minutter.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: MARINERET BROCCOLISALAT
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar