Marineret broccolisalat.
3
– 4 per.
200
g. Broccoli
50
g. Rødløg
1
stk. Æble – sprødt og syrligt
50
g. Tranebær, tørrede
50
g. Hasselnødder
DRESSING:
3
spsk. Citron, saft fra
2
spsk. Raps olie
2
spsk. Akacie honning
Salt
Peber
De
små blade på broccolien fjernes og den skylles. Herefter deles den i mindre
stykker - brug også stokken og rives fint. Jeg kørte mit igennem min Moulines
rivemaskine.
Æblet
skylles, deles i 4, kernehuset fjernes og resten skæres i små tern, ca. ½ x ½
cm. Løget pilles og hakkes fint. Nødderne ristes gyldne på en varm pande uden
fedtstof. Herefter afkøles de og hakkes groft.
Til
dressingen piskes citronsaft, olie og honning sammen. Den smages til med slat
og peber.
Broccoli,
æble, løg, tranebær og nødder kommes i en skål, dressingen dryppes over og
salaten vendes sammen. Den må meget gerne stilles på køl et par timer for at
trække.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egne opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: BALSAMICO KARTOFLER, RØDVINSSAUCE
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar