Kartoflerne er nogle vi lavede på min tidligere arbejdsplads. Jeg måtte lige genopfriske om de var så gode, som jeg huskede dem - det var de :-D
RØDVINSSAUCEN fandt jeg på frost.
Bøfferne havde vi nærmest fået smidt i nakken ved et datosalg.
Og broccolien til SALATEN, var en rest der følte sig meget alene i bunden af køleskabet :-D
Balsamico kartofler.
2 per.
500 g. Kartofler – eller hvor mange din
familie spiser :-)
3 spsk. Rapsolie
½ dl. Mørk balsamico eddike
Salt
Peber
Kartoflerne skrælles og skæres i grove tern
på ca. 1 ½ x 2 cm. De duppes tørre i en viskestykke og kommes i en bradepande.
Olie og balsamico blandes og krydres med salt
og peber. Det hældes over kartoflerne, som vendes rundt.
Steges ved 200o i ca. 1 time. Rod
i dem et par gange undervejs. Og giv dem evt. lidt grill tilslut, hvis de ikke
er blevet sprøde.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.food4u.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: MARINERET BROCCOLISALAT &
RØDVINSSAUCE
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar