søndag den 1. februar 2015

Balsamico kartofler

Igår fik vi stablet et rigtig gudemåltid sammen. Egentlig var det bare en masse rester, der trængte til at blive brugt, men det var så lækkert at det var et indlæg herinde værdigt :-D


Kartoflerne er nogle vi lavede på min tidligere arbejdsplads. Jeg måtte lige genopfriske om de var så gode, som jeg huskede dem - det var de :-D

RØDVINSSAUCEN fandt jeg på frost.

Bøfferne havde vi nærmest fået smidt i nakken ved et datosalg.

Og broccolien til SALATEN, var en rest der følte sig meget alene i bunden af køleskabet :-D


Balsamico kartofler.
2 per.
500 g. Kartofler – eller hvor mange din familie spiser :-)
3 spsk. Rapsolie
½ dl. Mørk balsamico eddike
Salt
Peber

Kartoflerne skrælles og skæres i grove tern på ca. 1 ½ x 2 cm. De duppes tørre i en viskestykke og kommes i en bradepande.
Olie og balsamico blandes og krydres med salt og peber. Det hældes over kartoflerne, som vendes rundt.

Steges ved 200o i ca. 1 time. Rod i dem et par gange undervejs. Og giv dem evt. lidt grill tilslut, hvis de ikke er blevet sprøde.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.food4u.dk
FRYSEEGNET: NEJ
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar