Vi havde en temmelig stor rest rødvin, som vi besluttede os for at lave "Morfar sauce" af. Den blev kølet ned, vaccumeret og smidt på frost. Så har vi altid nem lækker sauce lige ved hånden og rødvinen blev ikke dårlig - vi drikker ikke særlig meget rødvin i Casa Fangel.
Saucen er her serveret til en hakkebøf og POMFRITTER AF SØDE KARTOFLER. |
Rødvinssauce.
4 per.
1
stk. Løg
150
g. Champignon
1
spsk. Olie
2
dl. Rødvin
½
l. Oksefond
1
dl. Piskefløde
Maizena
Evt.
Kulør
Løg
skrælles og hakkes fint. Champignon børstes fri for jord og skæres i tynde
skiver. Løg og champignon svitses i olien til de er brune. Rødvin og fond hældes
i og koges derefter ind i ca. 15minutter. Fløde tilsættes og saucen bringes i
kog. Den jævnes med lidt Maizena udrørt i koldt vand, koges igennem et par
minutter for at fjerne melsmagen, smages til med salt og peber.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: POMFRITTER AF SØDE KARTOFLER
TIPS
& TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar