fredag den 10. oktober 2014

Pomfritter af søde kartofler

Sidste weekend da vi var ude og handler fandt vi nogle fine søde kartofler. Og vi har jo før smagt dem, da vi var hos LÆRKE-MUSEN i foråret. Så vi vidste at vi kunne lide smagen og  blev derfor enige om at afprøve dem som pomfritter.

De blev rigtig gode, men bliver ikke sprøde på samme måde som en pomfrit af kartoffel gør. Så hvis det er det du forventer bliver du skuffet. Men de smager rigtig godt og får en fin skorpe med blød midte.

Pomfritterne er her serveret med en hakkebøf & RØDVINSSAUCE.

Pomfritter af søde kartofler.
4 per.
1200 g. Søde kartofler
Olie
Salt
Peber

Kartoflerne skrælles og skæres i stave. Disse vendes med olie, salt og peber og bredes ud – gerne i et lag på en bageplade.

Bages ved 225o i ca. 30 minutter, vend gerne dem undervejs.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: RØDVINSSAUCE og en hakkebøf
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar