Turen i Torvehallerne blev kun en hurtig gennemgang, for der var simpelthen ALT for mange mennesker, til at jeg synes det var hyggeligt. Jeg har jo social forbi, så det er ikke en god cocktail for mig - Hvis nu jeg skulle ende op med at få et angstanfald i midten af no where, med mega langt hjem, synes jeg ikke var nogen go ide.
Men nu fik vi kigget og skal helt sikkert derover igen. Og så skal Musen med, for hun har aldrig været der.
Kartoffel
mash.
4 - 5 per.
Salt
Peber
MARINADE:
½ - 1 hel Hvidløg, alt efter hvor meget man er til
Begge slags kartofler
skrælles og skæres i grove stykker, de koges i ca. 10 minutter. Vandet hældes
fra, låget lægges på og grydes rystes to gange, så kartoflerne
"mases" en smule.
Til marinaden knuses
hvidløget og den friske timianblade pilles af stænglerne. De røres sammen i olien.
Herefter kommes
kartoflerne i et ovnfast fad, drysses med salt, peber og ca. halvdelen af marinaden.
Det vendes forsigtigt rundt - de søde kartofler er meget porøse i det.
Gratineres ved 225o
i ca. 30 - 40 minutter. Resten af olien fordeles henover efter ca. 20 minutter.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Lærke-mus, min skønne veninde fra det
Københavnske
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: LÆKRE BØFFER, SALAT MED GRÆSKARDRYS, FYLDTE PORTOBELLOSVAMPE &
BEARNAISE SAUCE
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar