Det var meningen, at vi skulle have haft dem om forret, med lidt salat til. Men det er blev hygget igennem i køkkenet, da vi lavede mad og derfor blev det senere end beregnet. Vi valgte derfor, at spise dem sammen med hovedretten.
Fyldte portobellosvampe.
4 per.
6 stk. Cocktailtomater, i kvarte
1 stk. Løg, finthakket
2 ½ dl Piskefløde
4 kviste Timian, friske
4 stk. Portobellosvampe
100 -
Baconen skæres i små stykker og steget sprødt på en pande, herefter tilsættes løgene og tomaterne. De svitses med et øjeblik inden at fløde og timian tilsættes. Saucen skal nu småsimre til den bliver dejlig tyk og cremet. Smages tilmed salt og peber.
Svampene børstes fri for evt. jord og stokken fjernes. De lægges i et fad og fyldes kommes i. HUSK at fjerne timianstilkene. Der drysses med parmesan.
Gratineres ved 225o
i ca. 10 - 15 minutter, til osten er sprød og gylden.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Lærke-mus, min skønne veninde fra det
Københavnske
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: LÆKRE BØFFER, BEARNAISE SAUCE, SALAT MED GRÆSKARDRYS & KARTOFFEL MASH
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar