Vi spiser nemlig ikke særlig meget rosenkål herhjemme, mon det er fordi at vi i vores barndom er blevet præsenteret for de der overkogte pruttede udgaver af slagsen ????
Så derfor er ny inspiration mere end velkommen. Denne salat er virkelig lækker. Og "glemmer" du at fortælle at dem du servere den for, at der er rosenkål i, opdager de det ALDRIG, for den smager slet ikke af kål - den smager bare godt :-D
Rosenkålsalaten fik vi sammen med den omtalte KOLD SELLERISALAT & MEDISTER I SVØB |
Rosenkål-æble salat.
4
per.
400
g. Rosenkål
2
stk. Æbler
1
håndfuld Peanuts
DRESSING:
½
stk. Citron, saft fra
½
dl. Olie
1
spsk. Akacie honning
Salt
Peber
Rosenkålene
renses og de yderste grimme blades fjernes. Æblerne deles i 4 og kernehuset
fjernes. Rosenkål og æble rives groft. Jeg brugte min Moulinex rivemaskine.
Ingredienserne
til dressingen røres sammen, smages til med salt og peber og vendes i salaten.
TIPS: I Sensekost sammenhæng har jeg nøjes med at bruge et enkelt æble, at undlade olien i dressingen, samt at smage salaten til med Sukrin istedet for Akacie honning.
SENSE
pr. portion:
HF1+2: Rosenkål
HF3: -
HF4: Æble
FEDT: -
DRESSING: -
MÆLK: -
SMAG: Citron, Sukrin, salt og peber
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Café WG
FRYSEEGNET:
NEJ
TIPS
& TRICKS: -
ANDET: Den er bedst på anden dagen når dressingen
rigtig har fået lov at trække ind.
OPDATERET: Januar 2017
OPDATERET: Januar 2017
Ingen kommentarer:
Send en kommentar