mandag den 6. april 2015

Gratineret rødbeder

Måske du har serveret rødbeder på de første 15 måder denne vinter, måske hænger rodfrugter dig bare langt ud af halsen og måske er du løbet tør for nye spændende måder at tilberede de grove sager på. Fortvivl da ej, for idag får du altså lige en opskrift på et lækkert tilbehør og som ekstra plus er det super nemt at lave osse.

Imens kan du jo bare glæde dig over at vi nu har nået foråret og om ikke særlig længe kan vi igen se frem til asparges, rabarber, jordbær, nye kartofler.....ja alt det vi forstå ved dansk sommer :-)

Men nyd nu lige denne lidt anderledes rødbede opskrift indtil da, ikk :-D

Gratineret rødbeder.
4 per.
800 g. Rødbeder
250 g. Løg
250 g. Flødeost
Peber
100 g. Ost, revet

Rødbederne skrælles og rives groft. Løgene pilles og hakkes fint. Bagefter blandes de sammen med flødeosten og smages til med salt og peber.
Det kommes i et smurt fad.

Bages ved 200o i ca. 30 minutter.

Herefter drysses osten over og retten gratineres i ca. 10 minutter.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.webopskrifter.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: OVNFRITTER og grillet kyllingebryst
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar