Og da vi en dag stod med en rest bolognese, var det oplagt at prøve at lave en bolognese-tartelet. Og det var en kæmpe succes, bestemt ikke sidste gang vi har lavet bonusmad (restemad) på denne måde.
Tarteletter - alt efter hvor mange I spiser
Bolognese - din favorit opskrift ellers brug min 5:2 VERSION
Ost, revet - den du bedst kan lide
Bolognesen varmes i en gryde, hvor efter den fordels i tarteletterne. Disse toppes med lidt revet ost.
Bages
ved 200o i ca. 10 minutter til osten er gylden.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egne opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Super nemt :-D Dog har jeg et lettere anstrengt forhold til tarteletter... måske jeg skulle overgive mig og "bide i den sprøde skal"... bare for at glæde B.
SvarSletDu må ofre dig for B :-D og ja bid i den "sprøde" skal :-D
Slet