torsdag den 17. september 2015

Løgpulver

Det er en rigtig god ting at have stående på krydderihylden. Det er godt i dressinger, rubs, marinader og rigtig mange andre ting. 

Men har du egentlig overvejet at du sagtens kan lave det selv ???
Jeg fik idéen en dag, da jeg trængte til at få mit glas genfyldt. Og straks måtte ovnen på overarbejde :-)


Løgpulver.
1 lille glas
300 g. Løg

Løgene skrælles og skæres i mindre stykker, hvorefter de blendes til en helt fin pure, så fin som muligt.

Puréen fordeles i et tynd lag ud på en papirbeklædt bageplade.


Tørres ved 50i ca. 6 – 8 timer. Men måske længere det skal være HELT tørt inden du tager det ud.

Du skal røre i massen ca. hver 20 minut. Og måske du også skal skifte bagepapir en gang eller to undervejs - det kan nemlig godt hænge fast deri.

Når det er helt tørt, afkøler du det og er det nødvendigt kan det gives en tur i blenderen for at få det helt pulveriseret.

Opbevares i lufttætte glas


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -´
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar