Men har du egentlig overvejet at du sagtens kan lave det selv ???
Jeg fik idéen en dag, da jeg trængte til at få mit glas genfyldt. Og straks måtte ovnen på overarbejde :-)
Løgpulver.
1 lille glas
300
g. Løg
Løgene
skrælles og skæres i mindre stykker, hvorefter de blendes til en helt fin pure,
så fin som muligt.
Puréen
fordeles i et tynd lag ud på en papirbeklædt bageplade.
Tørres
ved 50o i ca. 6 – 8 timer. Men måske længere det skal være HELT tørt
inden du tager det ud.
Du
skal røre i massen ca. hver 20 minut. Og måske du også skal skifte bagepapir en
gang eller to undervejs - det kan nemlig godt hænge fast deri.
Når
det er helt tørt, afkøler du det og er det nødvendigt kan det gives en tur i
blenderen for at få det helt pulveriseret.
Opbevares i lufttætte glas
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Min opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -´
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar