tirsdag den 20. oktober 2015

Grov sellerimos med bacon

Vi har fået fyldt begge vores fryseren til kanten (igen :-P ) - der kan simpelthen ikke stoppes mere deri. Jaja, vi er 2 mennesker og har 2 fryseren - mindre kan ikke gøre det, men så har hundene osse deres helt egen skuffe :-P 
Nu er vi så gået igang med projekt-tøm-fryser, vi har aftalt at der må ikke købes flere nye madvarer før der er svundet gevaldigt i det vi allerede har.

Menuplaner virker ikke hos os, men istedet tager vi vores fryseliste og finder menuen derudfra. Og det er derfor denne mos opstod :-D 
Jeg kom pludselig i tanke om at der var en rest BACONSMØR på frost. Kan du huske den ??? Hvis ikke skulle du gøre dig selv den tjeneste lige at kigge forbi linket. For det er altså en lækkerbisken uden lige :-)

Grov sellerimos med bacon.
2 – 3 per.
500 g. Knoldselleri
50 g. BACONSMØR - eller almindeligt smør
½ dl. Mælk
Salt
Peber

Sellerien skrælles og skæres i små tern, de kommes i en gryde hvor de koges helt møre. Det tager ca. 20 minutter, selvfølgelig alt efter hvor store ternene er.

Vandet hældes fra og sellerien piskes let med en håndmixer, der må gerne være lidt klumper i. Smør og mælk tilsættes og mosen smages til med salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar