Jeg har lavet en dobbelt portion og opbevarer den i fryseren, så skal det blot tages op og skæres i den ønskede mængde lige inden servering - det smager fantastisk oven på en grillet hakke bøf eller på nykogte kartofler.
Baconsmør.
100 g. Smør
5 sk. Bacon
Salt
Peber
Smørret tages ud af køleskabet 3 – 4 timer
før du skal røre det.
Baconskiverne steges sprøde og afkøles på
fedtsugende papir. Herefter hakkes det fint og røres i smørret, som smages til
med salt og peber.
Smørret rulles til en pølse i et stykke
husholdningsfilm. Lægges tilbage i køleskabet, men osse får at det bliver fast
i konsistensen igen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION:
www.soendag.dk
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Madbrød, i en bagekartoffel, på
en bøf
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar