søndag den 9. august 2015

Baconsmør

Er du en af dem der ligsom jeg (og de fleste andre i dette land :-D ) elsker bacon, så skal du prøve denne udgave af kryddersmør. 

Jeg har lavet en dobbelt portion og opbevarer den i fryseren, så skal det blot tages op og skæres i den ønskede mængde lige inden servering - det smager fantastisk oven på en grillet hakke bøf eller på nykogte kartofler.


Baconsmør.

100 g. Smør
5 sk. Bacon
Salt
Peber

Smørret tages ud af køleskabet 3 – 4 timer før du skal røre det.

Baconskiverne steges sprøde og afkøles på fedtsugende papir. Herefter hakkes det fint og røres i smørret, som smages til med salt og peber.

Smørret rulles til en pølse i et stykke husholdningsfilm. Lægges tilbage i køleskabet, men osse får at det bliver fast i konsistensen igen.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION:  www.soendag.dk
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Madbrød, i en bagekartoffel, på en bøf
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar