De sidste par uger har jeg deltaget i en mad-udfordring i en af grupperne. Den går ud på at der hver uge bliver valgt en ny ingrediens som skal indgå i et af måltiderne den efterfølgende uge. Derudover skiftes vi til at vælge ingrediensen.
Sidste uge valgte jeg at det skulle være grønkål og mit bud var PASTAFAD MED GRØNLANGKÅL.
Denne uge har ingrediensen været paprika og da Manden elsker paprikasauce var det oplagt at lave noget med den.
Måske du har lyst til at være med ??? Så kan du se gruppen HER.
Paprikakoteletter i fad.
6 per.
6 stk. Koteletter
400 g. Champignon
250 g. Løg
30 g. Smør
50 g. Hvedemel
1 l. Vand
1 stor ds. Tomatpure
3 dl. Mælk
2 tern Hønsebouillon
2 tsk. Paprika
1½ tsk. Salt
Champignonerne børstes fri for jord og skæres
i tynde skiver. Løgene skrælles og hakkes groft.
Champignonerne steges på en varm sautepande
uden fedtstof, når al væsken er fordampet kommes de i et smurt ildfast fad.
Smørret smeltes og koteletterne brunes af
heri, de lægges oven på champignonerne og løgene tilsættes panden.
Når løgene er svitset gyldne drysses melet
heri. Og vandet tilsættes under omrøring og panden koges op.
Tomatpure, hønsebouillon, mælk og paprika
tilsættes. Saucen skal nu koge igennem i ca. 5 minutter for at fjerne
melsmagen. Herefter smages den til med salt og ekstra paprika. Og hældes
tilslut over koteletterne.
Steges ved 200o i ca. 25 minutter
– alt efter hvor tykke dine koteletter er.
TIPS:
Har du ingen pande med høje kanter, så kan du koges panden af med kun
halvdelen af vandet og bagefter hældes den afkogte pandeløgsauce i en gryde
sammen med den resterende vand og bare følge opskriften derefter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Ris og dampede grønne bønner
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Uhmmm... Det ser lækkert ud :-)
SvarSletTAK søde dig - det minder jo en smule om din paprikagryde ;-)
Slet