mandag den 30. november 2015

Ristede græskarkerner - STOP MADSPILD

Smid endelig ikke kernerne ud inden i dit græskar, de kan nemlig laves til den lækreste snack.

Ristede græskarkerner.

Du skal have renset græskarkødet fra kernerne og det gør du nemmest ved at lægge kerne i vand, så kan du med en smule tålmodighed sortere kernerne fra.

Herefter dypper du dem tørre i køkkenrulle, vender dem i en spiseskefuld olie og rister dem 20 - 25 minutter i Actifryen, men armen i. Når de er færdige drysses de med groft salt. 

________________________________________________________________
I en almindelig ovn ristes de ved 175o i ca. 20 - 30 minutter, rod gerne i dem et par gange undervejs. Og de drysses med groft salt.


Spis dem som en snack, knas på suppen eller brug dem i bollerne.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA til bagning
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar